Teraszbeépítés - Télikert építés

 Télikertépítés - honlapszöveg elhelyezés -

telikertepites-bpPR-cikk olvasható a tetszetős optimalizált honlapon, amelyet ajánlok. Az írás a télikertek építéséről közöl bizonyos tudnivalókat és megállapításokat. A marketing céllal a weboldalon elhelyezett szöveg szerint óriási divat lett a télikertépítés Budapesten, lévén nem csupán az jött divatba, hogy tehetős vagy annak mutatkozni vágyó újgazdagok megengedik maguknak az első látásra luxusnak számító télikertek kialakítását és fenntartását, hanem eleve úgy terveztetik meg nem ritkán hivalkodó házaikat, hogy azoknak szerves részét, egyszersmind díszét, ékességét képezze egy mediterrán télikert - lehetőleg egybenyílóan a fedett úszómedencével, konditeremmel, szivarszalonnal. Persze, van ilyen is.

Terasz Budapest - Termék és szolgáltatás

Ám a Budapest Terasz portálon elhelyezett honlapszöveg eloszlat egy tévhitet is. A szerző nézete szerint egy korábban nyitott helyiség, például a ház előtti széles lépcsőfeljáró vagy emeleti erkély beépítése egyáltalán nem jelent különösebb anyagi megterhelést a családi költségvetés számára, mint ahogy az egzotikusnak számító déli növények beszerzése is megoldható potom áron (apró facsemetét kell venni és fává, nagy növénnyé nevelni). A PR-cikk szerint ez a szolgáltatás és ezek a termékek nem tekinthetők a felső tízezer kiváltságának, mindez reális áron elérhető.

Talán a környezetvédelem szempontjából az még ennél is fontosabb, hogy a jól tervezett télikernek közepesen napos téli időszakban is akkora a nappali hőtermelése, hogy az hozamot jelent a lakás hőegyenlegében. Bár igaz, a nagyon fagyos és felhős időszakban más módon fűteni kell még a déli fekvésű télikertet is, de ez a fűtési energia sem sem vész kárba, hiszen a télikert a külvilág és a lakás közti szigetelő puffer-helyiségként működik, így a lakásból a külső környezetbe kevesebb hő távozik, semmint ha nem védené egyik bejáratát egy beépített térfogat. Így hát a létesített télikert haszna a természet megóvása és a fenntarthatóság biztosítása tekintetében kettős: növényrezervátumot teremtünk a betonsivatagban, és ráadásul javítjuk a megújuló energiahordozók és a fosszilis energiaforrások felhasználásának az arányát - az előbbiek javára.

Ajánlott honlapok:

Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!