Lángoló kereszt a menyországban

könyvkiadás - új könyvek - general word press - hello world - perzselő nyár és lángoló kereszt a mennyországban és a vágyak tengerén

A General Press Könyvkiadó májusi újdonságai



Hat év után visszatér a New York Times bestsellerszerzője Budapestre

Greg Iles: Lángoló kereszt

Helló Világ! Egy titok, amely mindent megváltoztat, és a múlt, amely baljós árnyként telepszik a jelenre…

Greg Iles: Lángoló kereszt Penn Cage, Natchez polgármestere mindent, amit becsületről és kötelességről tudni kell, az apjától, a közösség tisztelt, szeretett orvosától tanult. Tom Cage-et azonban egy nap gyilkossággal vádolják meg. Az áldozat az orvos egykori munkatársa, egy fekete nővér, akivel az 1960-as években dolgozott együtt. Az idő tájt, amikor Mississippi államot valósággal lángba borította a feketék és fehérek közt izzó gyűlölet. Penn eltökélt szándéka, hogy megmentse az apját, ám úgy tűnik, az idős férfinak esze ágában sincs feltárni a múltját, még a saját érdekében sem. Mintha valaki mást akarna megóvni a bajtól… Az orvos ügyének szálai egy könyörtelen, a Ku-Klux-Klanból kivált szervezet legbefolyásosabb és leggazdagabb tagjaihoz vezetnek. Penn-nek, miközben a negyven évvel ezelőtti véres nyomokat követi, élete legnagyobb kérdésében kell döntenie: az apja vagy az igazság mellé álljon?

Greg Ilesnak, a New York Times bestsellerszerzőjének várva várt, nagy visszatérése ez a regény, amely a múlt és a jelen bűnökkel, hazugságokkal és titkokkal teli szövevényében váratlan, izgalmas és sokszor megdöbbentő fordulatokkal ejti rabul az olvasót. Penn Cage és családja története a trilógia következő kötetében, a Csontfában folytatódik.


Megjelenés: 2015. május 28.
Terjedelem: 736 oldal
Méret: 137 x 215 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 3990 Ft
ISBN: 978 963 643 679 7

 

Beatriz Williams: Perzselő nyár

 

A New York-i Lily Dane számára 1938 májusa egy újabb jól megszokott, idilli nyár kezdete. Seaview-ban minden csendes, unalmas és kellőképp konzervatív.
A Seaview Klub napernyőinek árnyékában hűsölő úri üdülőközösség kedélyeit azonban alaposan felborzolja a Greenwald család érkezése – Budgie és Nick Greenwald nem szívesen látott vendégek itt. A múltból előbukkanó kísértetek ők, Lily egykori barátnője és hajdanvolt vőlegénye, akik nemrégiben házasodtak össze. Miután Budgie megérkezik, hogy a családja régi nyaralóját felújíttassa, ismét az itteni társaság középpontjába kerül, és Lily bizalmába is visszaférkőzik. A felbolydult mindennapok során egyre több titok és szövevényes családi kapcsolat kerül napvilágra. Mi történt pontosan hét évvel ezelőtt azon a szilveszter éjszakán? Ki árulta el a szökött szerelmeseket? Mibe rokkant bele Lily édesapja?

A perzselő nyárban Lily és Nick kénytelenek szembenézni elfojtott érzéseikkel, állva kell maradniuk érzelmeik viharában, miközben az évszázad legpusztítóbb hurrikánja száguld New England partjai felé, örökre felforgatva világukat.
Megjelent: 2015. május 4.
Terjedelem: 360 oldal
Méret: 130 x 197 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 659 9

 

ROMANTIKUS REGÉNYEK-SOROZAT:

Elizabeth Camden: A vágyak tengerén

Lydia Pallas zaklatott gyermekkorát maga mögött hagyva másra sem vágyik, mint hogy biztonságos és nyugodt életet teremtsen magának, ami nem bizonyul egyszerű feladatnak a tizenkilencedik század végi Bostonban. Amikor fordítóként alkalmazzák az amerikai haditengerészetnél, úgy érzi, lassan révbe ér. Csendes magányát azonban alaposan felkavarja a titokzatos és jóképű Alexander Banebridge megjelenése.
A férfit egyetlen cél vezérli: egy múltbéli hibát szeretne jóvátenni, ehhez azonban szüksége van a remek nyelvérzékkel rendelkező Lydiára. A közös munka során a két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám amikor sötét erő fenyegeti a boldogságukat, Lydiának nemcsak a nyugalmát, de az életét is kockára kell tennie, hogy Alexnek és neki esélyük legyen a közös jövőre.

Elizabeth Camden izgalmas és érzelmes regényében egy fiatal nő hosszú, kalandos útra indul a nyüzsgő bostoni kikötőből Vermont vadregényes tájaira, és a saját életében is megtapasztalja: az igaz szerelem minden áldozatot megér.


Megjelenés: 2015. május 14.
Terjedelem: 312 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: keménytábla védőborítóval
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 755 8

Tovább
Címkék: könyv, Budapest
Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!