Google autós navigáció

auto navigacio marketing- autónavigációs program a Google-tól

A szofver fejlesztők kampányait figyelve tudhatjuk, hogy sok navigációs program van a piacon. Az autóvezetők választását sok minden befolyásolhatja, de a legfontosabb szempont a megfelelő pontosság és az ár.

Természetesen otthon a télikertben, vagy Budapesten járva nem tévedünk el, de ha messzebbre szeretnénk utazni, olyan mobiltelefonos applikációt kell vásárolnunk, mely elnavigál minket a célunkhoz.

A Google marketingjéből megtudhatjuk, hogy a Keresőóriás online térképét továbbfejlesztette, és azt letöltve offline is használhatjuk autós navigátorként, szinte bármilyen eszközön.

A Google Maps előnye, hogy műholdas fényképeinek köszönhetően sokkal pontosabban tudjuk meghatározni azt, hogy hol vagyunk, az utcaképeknek köszönhetően pedig már előre felkészülhetünk arra, hogy hol merre kell kanyarodnunk. Az úti cél megadása rendkívül egyszerű, hiszen egy SMS üzenetben is elküldhetjük a találkozási hely koordinátáit, ezt az applikációba betáplálva megkapjuk az optimális útvonalat.

Az útvonalak megtervezését nem kell kötelezően az okostelefonon vagy mobiltelefonon elvégeznünk. A Google weboldalán is megnyithatjuk a térképet, az itt megtervezett útvonalakat automatikusan megoszthatjuk a mobil eszközökkel is.

Автомобильная навигация Google car navigation

Tovább
Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!