Mazda 6 dízel-automata

- Új: Mazda 6 dízel automata gépkocsi - Budapest autó szerviz marketing és laptop javítás -

Új álomkocsi – elsőre ez jut  eszembe az új Mazda6 láttán. Szedánként, erősebbik dízelmotorjával, csúcsfelszerelten, automata váltósan tesztelték. A megannyiszor nevetséges kontextusban használt sportosan elegáns kitétel jelen esetben abszolút helytállónak tetszik, és ez nem pusztán különvélemény, hanem a teszthét során az utca népétől tapasztalt szimpátiatüntetések zanzája.

Dízel is, automata is, Mazda is!

auto marketing budapestmazda 6 diesel automata

Mert Mazdáék baromira beletaláltak a tuti formába. A megnyerő összképhez kell persze a 19 colos kerék is, ugyanakkor minden más szempontból egyáltalán nem túlzó a Mazda6, sőt, inkább visszafogott, némán kiabáló. Nézzük csak a kipufogót: oké, dupla a vég, viszont szerény méretűek a csövek, s nem kivagyiságot, hanem szimplán erőt sugallnak. Szimpatikus. Szimpatikus a valahogy egyszerre mosolygós és morcos frontrész, a lágy tetőív is, hogy nem súlyosan sok a krómdíszítés, minden. A limuzinnál csak a kombi lehet az, ami a hipszterek körében bejövősebb – a következő tesztautó puttonyos lesz, mint a Tokaji bor, alig várjuk.

A harmadik generációs Mazda6 elképesztően nagy, a középkategória egyik legnagyobbika. Elődjénél 10 centivel hosszabb és 4-gyel szélesebb, de csupán 1-gyel magasabb, a tengelytávolság – 105-tel gyarapodva – tekintélyes-nagyautós 2830 mm. (A 6 centivel rövidebb kombié 2750 mm.) Ennek megfelelően átlagtermettel hátul is szellős-tágas az autó, de naná, hogy nem fapadosan, mint például egy Dacia Lodgy, hanem kényelmes, kemény, az elsőkénél hátul valamivel hosszabb lapú ülésekkel. A langalétáknak mondjuk továbbra sem a 6-os lesz a kedvenc Mazda, hacsak nem jön divatba a tetőkárpit borzolta frizura. A csomagtartó 489 literes (a kombié 522), mély, lapos, egy-egy karral a raktérből könnyedén bővíthető. Cserébe a síalagút nem opció. 

Reméljük mindenkinek tetszik az új Mazda6. Szép a belseje, nagyon jó a megjelenése. Várjuk a magyar autóutakra!

Ajánló: új autók - autó újdonság: megjelent a Mazda 6 dízel automata gépkocsi - álomautó. Budapest autó PR marketing szolgáltatások

laptopszerviz

A szivargyújtóról üzemelő autós laptoptöltő látja el elektromos árammal utazás közben a hordozható számítógépet, hogy a laptop hardvere működjön és az akkumulátor töltés megtörténjen. A laptop használhatóságát az akkumulátor teljesítménye mellett a notebook töltő töltési sebessége is befolyásolja.

mobilmarketing


  • Online SMS-hír: Lemerült a mobiltelefon? Nem megoldás, ha a menüben kezdünk turkálni! Éppen lemerül a telefonja, de még el kell küldeni egy fontos SMS üzenetet? Épp egy fontos üzenetet vár a munkatársától vagy a marketingesétől? Mit tesz ilyenkor? A legtöbb felhasználó megpróbálja bezárni a futó applikációkat, ha alacsony az okostelefon töltöttsége, de ezzel csak ront a helyzeten.
Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!