Autóüveg fóliázás: nem csak marketingfogás

auto uveg folia marketingNem csak szép, de hasznos és energiatakarékos a fólia

A télikertek, családi házak és okostelefonok képernyője mellett hasznos lehet, ha a személyautó ablakaira is fóliát teszünk. A jó áron beszerezhető fólia balesetnél, kőfelverődésnél egyben tartja az üveget, így sokkal biztonságosabb, mint az egyszerű üvegablak. A jó minőségű fólia remek szűrő is egyben.

A sötétítő fóliával bevont üvegű, ablakú autó marketing szempontból is előnyös, hiszen eladásnál nagyobb árat kérhetünk érte, a menő kinézet miatt. A sötétítő fólia energiatakarékos, mivel kiszűri a napsugarakat, ezért az autó kevésbé melegedik fel, ami azt eredményezi, hogy nem kell használnunk a légkondicionáló berendezést. A reklámokban ritkán mondják el a marketing szakemberek, hogy az autóüveg fólia a nap ibolyán túli sugarait is visszaveri, így egészségünket is megóvja, ami megfizethetetlenné teszi ezt az olcsó szolgáltatást.

Az autóüveg fóliázás szolgáltatás igénybevételének előnyei:

  • komoly, prémium külsőt kölcsönöz a személyautónak
  • a járműszalont megvédi a kiégéstől és a felmelegedéstől
  • üzemanyag spórolást érünk el azáltal, hogy kevesebbet kell a légkondicionáló berendezést működtetni
  • balesetnél egyben tartja az autó üvegét.

Az autóüveg fóliák főbb típusai:

 Autóüveg fóliázás: nem csak marketingfogás, de egy valóban hasznos szolgáltatás és kiegészítése a biztonságos közlekedésnek. Hasznos és érdekes cikkek és témák: autó, autószalon, autófólia, autóüveg, fólia, marketing, ár, notebook monitor védőfólia, laptop szervíz szolgáltatás.

Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!