Akkumulátor töltő - kínálat Budapesten

Márkás laptoptöltők és akkuk: Apple, Asus, Dell

apple-asus-dell-akku-tolto.jpg

Töltsd újra, Sam!

Mint azt az autótulajdonos is tudják, a kocsi aksija is lemerül, ha nem működik a töltés a generátor vagy a feszültség és áram átalakító adapter meghibásodása miatt. Ugyanígy a legtöbb notebook számítógép utótöltés nélkül átlagosan három órán keresztül képes saját, teljesen feltöltött akkumulátorról működni. A gépcsoki akkujára nem köthetjük rá, nemcsak azért, mert nincs hozzá csatlakozó, hanem kompatibilitási gondok is felmerülhetnek.

Ám az akkut muszáj időben újratölteni, különben már facebookozni vagy a Google-keresőben a legjobb laptop töltő típust megtalálni sem tudod! Ámde addig is takarékoskodhatsz.

Viszont jó tudni, hogy a notebook számítógép autonóm üzemideje sokban függ a használat intenzitásától és a futtatott programok energiaigényétől. A hosszabb munkához egy nagy teljesítményű áramforrásra, AC/DC adapterre vagy más szóval akkumulátor töltőre vagy még pontosabban laptoptöltőre van szükség.

Notebook akkumulátor töltő vásárlása Budapesten

Ne autószervízbe menjél. Itt a számtech a nyerő. Vedd figyelembe, hogy a notebook számítógép energiaellátása a feladat és ez a készüléked működésének kulcsa, ezért lehetőleg jó minőségű, eredeti töltőt vásárolj.

A Tajvanon vagy Kínában gyártott, olcsó utánzatokba nem építik bele a szükséges biztonsági elektronikát, biztosítékot, más szóval konkrollert. A legjobb gyári laptopmárkáktól eltérő helyettesítő vagy  utángyártott akkumulátor töltőt

Hibalehetőséget rejt az is, hogy a hitványabb minőségű ázsiai utánzatok nem megfelelő szigetelésű és teljesítményű elektromos huzalok felhasználásával készülnek, ezért nemcsak hogy elégtelenül töltik fel a laptopakkut, hanem fokozottan tűz- és balesetveszélyes is lehet az Ecseri piacon vásárolt minden ilyen bóvli.

A legjobb laptop márkákhoz vásárolt akkutöltők


A notebook számítógép gyártók néhány kiemelkedő modell, Apple, Samsung, HP, IBM esetében speciális védelmet - ez az úgynevezett kontroller mikroprocesszor, amely meggátolja a túlfeszültségből eredő túlterhelést.

Az Acer és Dell akkumulátor töltő csatlakozója

Szándék és eszköz... A multik tudják, mit csinálnak. Ugyanis a notebook akkumulátor töltő csatlakozójának számtalan típusa létezik. A csatlakozó formájának változtatásával nem csak a márkahűség kikényszerítése a cél a multinacionális PC-gyártó cégek részéről. Az önzés és a profitorientáltság mellett a jótékonysági a cél a számítógép gyártó világcégeknél az, hogy a különbözöségek okán elvileg elkerülhető, hogy nagyobb kimeneti feszültséget leadó töltőt csatlakoztatva tönkretegyük a notebooknak becézett hordozható személyi számítógépet és annak legérzékenyebb alkatrészeit. Ha mégis, ott a márkaszerviz. De a budapesti Gradon éppen hogy márkafüggetlen.

A akkumulátor töltő vásárlásakor Budapesten ne csak autós szempontjaink legyenek. Az akku töltő vásárlása a megfelelő paraméterek figyelembevételével történik és nem aszerint, milyen kocsival érkeztél a parkolóba. A Dell akku vagy Asus töltő vásárlásakor a budapesti Gradon laptophardver szerviz szakemberei tudnak megfelelő tanácsokat adni, hogy minőségi árut vásárolj, ami sokáig szolgálja a notebook számítógép töltését és használatát, bárhová utazol bérelt Lamborghini gépkocsiddal.

Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!