pr marketing szolgáltatás

Ismét nő az eladott használt autók száma

Autó árak - marketing

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés autóvásárláskor, hogy újat vagy használtat? Debrecen – A közép- és felső középkategóriába tartozó autók jobban őrzik az árukat, állítja a PR-menedzser.

autok.jpg

Elsősorban az eladási számok emelkedésének köszönhetően ismét növekedni kezdett a Használtautó-index: a második negyedévben 2,1 százalékponttal, 98 százalékra emelkedett az időszakban elkelt használt autók összértékének változását jelző mutatószám. Az eladott autók átlagéletkorának növekedése miatt az átlagár egy év alatt 3 százalékkal 1,45 millió forintra csökkent írja az autó ár szolgáltatás.

A forgalom negyedét hat modell adás-vétele tette ki, közülük az Opel Astra és a Suzuki Swift kiemelkedően uralja a mezőnyt. „Az év eleji visszaesést követően újra élénkülni kezdett a használt személyautók adás-vétele és ezzel a kicsik ára is – értékeli a számokat Szemes Árpád, az Optimális PR-Árak ügyvezetője.

A többség azt állítja, hogy ha háromévente lecseréljük autónkat egy újra, akkor mindig korszerű lesz, biztonságos, és nem romlik el, sőt még garanciális is. 

Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!

Egy ennivaló Mercedes

Sokféle autóval találkoztam már, de még ehhez hasonlóval soha. A gyerekek egészen biztosan imádják ezt az állólámpás Mercedest, amelyet gumimacik borítanak.

204063_gumimaciindex.jpg

Nem tudjuk, milyen szeszes ital vezetett a képeken látható Mercedesnek a megalkotásához, de abban biztosan lehetünk, hogy abból egyszerre túlságosan is sokat fogyasztott az alkotó.

Az eredmény pedig egy állólámpás Mercedes, amelynek minden fém karosszériaelemét gumimacikkal borították be. A fényképeken felül nincs nagyon más információ a kocsiról, így azt sem tudjuk, milyen felületkezelést használtak – a gumimaci nedvszívó édesség, és az első eső után tele lenne vízzel, ami biztosan nem tetszene a negyven éves karosszériának. Bár az is lehet, hogy csak napfényes nyári hétvégéken hozzák elő a garázsból ezt az állólámpás Mercedest.

Én személy szerint, elraktároznám ezt a sok finomságot és nem pazarolnám egy autó díszítésére.

204061_gumimaci2.jpg

204062_gumimaci3.jpg

Címkék: autó
süti beállítások módosítása