pr marketing szolgáltatás

Parkolás a 13. kerületi fogorvosnál

Ha autóval érkezik a fogászati rendelésre

parkolas budapest fogaszatHa a budapesti fogászati rendelésre autóval érkezik, meg kell oldani a biztonságos és kényelmes parkolást is. A 13. kerületben a fogorvosi klinika közelében is talál megfelelő helyet, de először lássuk, hogyan választanak a budapestiek fogászatot.

Fogászati rendelők a 13. kerületben

Kerületenként több rendelő közül is választhatnak a fogászati problémákkal küzdők, igényeiknek megfelelően. Számos esetben azt veszik figyelembe a betegek, hogy a rendelőnek milyen az elhelyezkedése, milyen messze van a lakóhelyhez, esetleg a munkahelyhez, és hogy milyen módon lehet megközelíteni azt. Bár Budapesten megoldott és kiépült a tömegközlekedés, sajnos gyakran csak többszöri átszállással érhető el egy eldugottabb fogorvosi klinika. Ez például munka után, az esti órákban már kimondottan hátrányosan érinti a szájsebészeti ellátást igénylőket, hiszen mielőbb szeretnének átesni a beavatkozáson és rövid időn belül hazajutni.

A fogászati rendelő az alábbi módokon közelíthető meg:

  • busszal
  • személyautóval
  • bérelt autóval
  • taxival
  • gyalog.

Szerencsére a 13. kerületben kényelmes a közlekedési lehetőség. A kerület adottságainak köszönhetően szinte minden rendelő jól elérhető mind a tömegközlekedést használva, mind saját autóval érkezve a kezelésre.

Amennyiben villamossal vagy busszal, esetleg egyéb tömegközlekedési eszközzel érkeznek a GoldenDentálhoz, otthonukban az internet segítségével, vagy telefonos applikációk használatával előre meg tudják keresni az útvonalat.

Autóval érkezőknek szintén akár a Google Maps segítségével is megtervezhetik az útvonalat, itt a parkoláshoz is kapnak megfelelő útmutatást.

Az angyalföldi közlekedés

Sok kerületben, főként a túlzsúfolt belvárosban, problémát okoz a rendelők előtti parkolás az autóval.
A 13. kerületben a hosszú idejű várakozás és a parkolás is jól megoldható, általában gyorsan találhatunk üres parkolóhelyeken.

Napjainkban, szerencsére a telefonos applikációk használatával már a parkolási díj megfizetése is egyszerűen megoldható, esetleges hosszabb várakozás vagy elhúzódó kezelési procedúra alatt sem kell gyakran kiszaladgálni az automatához hogy újabb érme bedobásával nyújtsuk meg a parkolási időt.

Miért kell applilkációt használni?

A sok hercehurca megelőzése lehetővé teszi, hogy a páciensek csak a kezelésre összpontosítsanak, stressz és felesleges izgalmak nélkül.

Természetesen, a betegek kényelme érdekében nem csupán ezek a fontos tényezők. Számos kritériumnak kell megfelelnie egy modern fogászati rendelőnek Budapesten: szükség van egy kényelmes, tágas váróra, modern felszereléssel felszerelt kezelőszobákra csakúgy, mint a digitális radiológia adta diagnosztika lehetőségére.

A magasan képzett orvosok, szájsebészek és a kezelésben részt vevő dolgozók, nővérek eleget tesznek a higiénia és az aszepsis szempontjából igen fontos előírásoknak is a páciensek biztonsága érdekében. A megfelelő fertőtlenítési eljárások alkalmazása mindig kiemelt figyelmet érdemel, ezen kívül a veszélyes hulladék, vagy az eldobott, egyszer használatos, szennyezett eszközök kezelése és szabályos tárolása, hulladék megsemmisítése se marad el.

A megfelelő fogorvos Budapesten

A fogorvosi ellátás kimagasló minőségének biztosítása a budapesti fogászati klinikán, egy rendkívül összetett dolog, nem lehet csupán egy-egy szempontra zsugorítani. A fogorvos személyéhez fűződő jó és bizalmi viszony sok más szempontot felülírhat, ezért elsődleges jelentőségű, hogy a páciensek félelmeit jól kezeljék a rendelő dolgozói és a betegek kellő felvilágosítást kapjanak a rájuk váró beavatkozás előtt.

Tovább
Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!

Mire figyelj egy horvát nyaralás során?

horvatorszag.jpgAhogy közeledik a nyár egyre több család és társaság számára lesz aktuális téma egy horvátországi nyaralás előtt, hogy pontosan mire is érdemes figyelni indulás előtt és a nyaralás során. Sajnos sokakkal megeshet, hogy nem várt költségekbe szaladnak bele, vagy olyan helyzetbe csöppennek, amit nem tudnak kezelni hirtelen. Éppen ezért most összegyűjtöttük mire is figyeljünk egy horvát nyaralás során, hogy mindenre felkészülhessünk.

Figyeljünk a fizető eszközre!

Rengetegen vétik azt a hibát, hogy csak és kizárólag euróval a zsebükben indulnak útnak. Bár Horvátország is európai uniós állam és elfogadják az EU hivatalos pénznemét, de a legtöbb helyen a horvát pénznem, vagyis a kuna az elfogadott fizetőeszköz. Tehát jó eséllyel a Plitvicei-tavaknál járva az ajándékboltokban nem fogunk tudni euróval fizetni, ezért jó ha meglapul pénztárcánkban némi horvát kuna is. Ez már csak ezért is javallott, hiszen nem is drága a horvát valuta beszerzése. Napi árfolyamtól függően nagyjából 45 forintos áron vehetünk magunkhoz 1 kunát.

Nem mindegy, mikor indulunk!

Bevett szokás, hogy a turnusok szombaton váltják egymást. Ezért készüljünk fel, hogyha szombaton kelünk útra, akkor könnyedén belefuthatunk egy 20-30 km-es dugóba is. Az indulásra emiatt inkább a vasárnap javallott, mert ilyenkor már érzékelhetően kevesebben utaznak.

Természetesen további torlódásra számíthatunk még a határátkelőknél, illetve a Zágráb felé vezető ingyenes útszakaszokon is, hiszen sokan erre felé próbálnak spórolni az útiköltségen.

Ne felejtsük otthon az okmányokat!

Horvátország határait, mivel szintén EU-s országról van szó, magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal is átléphetik. Amennyiben gépkocsival utazunk, akkor fel kell mutatni a vezetői engedélyt, a forgalmi engedélyt és a zöldkártyát is. Emellett az esetleges kellemetlenségekre (baleset, orvosi ellátás stb.) felkészülve érdemes utasbiztosítást kötni még indulás előtt, így sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat egy váratlan balszerencsés helyzetben.

Figyeljünk, hol tankolunk!

Mindenképp érdemes figyelnünk arra is, hogy még a hazai üzemanyag állomásokon tankoljunk. Ezzel több ezret is spórolhatunk, hiszen a határon túl némileg drágábban juthatunk hozzá a benzinhez és a gázolajhoz. Amennyiben adott a lehetőség közvetlenül a határ előtt tankoljunk minél többet, ezzel komoly összegeket spórolhatunk a nyaralás során.

Számoljunk az útdíjakkal!

Ha autóval utazunk Horvátországba, érdemes előre kalkulálni az autópálya-díjakat is, hogy ne menet közben érjen minket a meglepetés. A díjak az útszakaszok hosszától függően változhatnak, de nagyjából 40 és 150 kuna közé tehetők a szakaszdíjjak.

Azonban nem csak az autópálya-díjakkal és a benzinköltséggel kell számolni. A Horvátországban felmerülő parkolási díjak városonként eltérőek lehetnek. A parkolás díja átlagosan 6-8 kuna volt 2019-ben, várhatóan ez az összeg alig fog változni a következő években.

Jegyezzük fel a fontosabb telefonszámokat!

Ha megtörténik a baj, akkor se érdemes pánikba esnünk, a legjobb, ha a legfontosabb telefonszámok tárcsázó közeli állapotban tartjuk. Ezek a telefonszámok az alábbiak:

  • segélyhívó: 112
  • rendőrség: 192
  • tűzoltóság: 193
  • mentő: 194
  • segélyszolgálat: 1987
  • autómentő: +36 70 62 62 777

Mit tegyünk baleset esetén?

Tovább
süti beállítások módosítása