Google helyezés javítás

google-optimalizalas.jpgweboldal optimalizáció - google helyezés javítása - keresőmarketing és honlapoptimalizálás

Aligha szükséges leírni és a web világában jártas felhasználók számára újra és újra hangsúlyozni a nyilvánvaló tényt: a Google honlapoptimalizálás célja az, hogy a támogatott weblapot a keresőtalálati listán minél jobb pozícióhoz juttassuk. Ezt számos technika alkalmazásával tudjuk elérni, javítunk az szájt szövegén, bütyköljük a forráskódját, rakunk alá kulcsszavas elemeket, aloldalakat - no és persze ráeresztjük, mint darazsakat, a linkhadosztályt.

No, ez az, amivel mostanában nagyon csínján kell bánni,mert könnyű elcseszni a dolgot. A sok hitvány oldalról való hivatkozás inkább árt, mint használ. Nem visz jóra az sem, ha minden linkszöveg azonos vagy nagyon hasonló, de még az se célravezető, ha mindegyikben ott pompázik a kulcsszó. Mert egy idő után ezt a Gugli néni megsokallja és hátravágja a weboldalt, mint a ponty.

No de nekem most sikerült pár szép dologgal jól szerepelni. A friss sikerem az, hogy a poszt címét képező háromszavas kifejezéssel az én SEO-oldalam a listavezető. Bizomány!

Tovább
Írta: pr marketing webszolgálat Szólj hozzá!